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맛집이.니카

[맛집 후기 ft. 외국인] 수다 삼성2호점 (Sooda Samseong No. 2 Branch)

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Hello everyone. Im Nikka~ It is my first to write in food review blog, hihi.

안녕하세요. 니카입니다~ 티스토리에 맛집 후기를 처음입니다 ㅋㅋ.

I decided to write to add a Food review category to help expatriates like me residing in South Korea  discover excellent locations and cuisine.

저는 맞집이.니카  카테고리 글을 쓰기로 결정했습니다~. 저와 같은 한국에 거주하는 외국인들이 훌륭한 장소와 요리를 찾을 수 있도록 도와줍니다~

**한국어 양해 부탁드립니다~**

Today's posting is my review of the Sooda Samseong No. 2 Branch.

오늘 포스팅은 수다 삼성 2호점 리뷰입니다.

 

 

https://map.naver.com/p/entry/place/49276175?c=15.00,0,0,0,dh
 

네이버 지도

수다 삼성2호점

map.naver.com

 

Store hours: 4PM~2AM

Phone number: 02-595-3584

Address: 23-13 Samseong-ro 100-gil, Gangnam-gu, Seoul

A VERY GOOD PLACE TO HANG OUT AND HAVE A DRINK! 🍸

영업시간: [매일] 16:00 ~ 새벽 02:00

전화 번호: 02-595-3584

주소: 서울 강남구 삼성로100길 23-13

분위기 좋은 술집

 

 

This is their available menu~ They have a lot of appetizers which is great. The food they offer differs from what you typically find in other alcoholic places you see around Seoul. It is a nice experience for a foodie like me!

수다 메뉴입니다~ 다양한 술과 안주를 판매하는데 다른 술집에서 판매 하지 않은 안주가 있습니다. 정말 좋은 경험이에요!

 

 

While waiting for the food they served us some snacks, beans and seasoned seaweeds. The beans were genereously given and is well-suited as an appetizer.

기다리면서 처음으로 주신 안주는 왕두콩과 미역무침입니다.

 

 

We ordered:

Beef Tadaki

Homemade chicken karaage

Skewers (boneless, tenderloin, chicken neck)

Cider

저희가 주문한메뉴입니다

소고기 타다끼

수제 치킨 가라아게

꼬치 (순살, 염통, 닭목살)

사이다

 

 

 

 

 

 

Beef Tadaki (소고기 타다끼)

Beef Tadaki was plated and decorated beautifully with fresh onion, lemon and a slice of tomato. It is also coated with Basil sauce. I was a bit hesitant to taste it at first.... but when I tried it, it just melts in my mouth. It waaaas soooo goooodd..

소고기 타다키는 생양파, 레몬과 토마토 슬라이스 도금되고 아름답게 장식되었습니다. 또한 바질 소스로 코팅되어 있습니다. 처음에는 맛을 보기가 좀 망설였지만 막상 먹어보니 입안에서 그냥 녹아내립니다. 너무 좋았스비나~~~..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Homemade chicken karaage (수제 치킨 가라아게 타다끼)

Karaage was so crunchy... I loved it when I dip it in the mustard sauce. They just combined well.

가라아게는 정말 바삭바삭했습니다... 머스타드 소스에 찍어 먹는 게 너무 좋았습니다.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skewers (boneless, tenderloin, chicken neck) 꼬치 (순살, 염통, 닭목살))

There were three types of skewers, I personally loved the boneless and the tenderloin but chicken neck was not my thing. It was seasoned well. I was able to finish one stick in one bite. HAHAH.

꼬치 종류는 세 가지가 있었는데, 저는 개인적으로 순살과 염통을 좋아했습니다. 닭 목살은 제 취향이 아니었습니다 ㅜㅜ. 간이 잘 맞았습니다. 저는 한 입에 한 개의 막대기를 다 먹을 수 있었습니다. ㅋㅋㅋㅋㅋ

I highly recommend Sooda if you're seeking a luxurious atmosphere and delicious food. Although it may be expensive, it's worth every penny. I didn't get the chance to try any alcoholic drinks as I had school the next day, but I'll certainly return to sample them.

고급 분위기를 찾고 있는 맛있는 음식을 찾는다면 매우 추천합니다.가격이 비싸지만, 그만한 가치가 있다고 생각합니다 ㅋㅋㅋ. 다음 날 학교에 가야해서 술을 할 기회가 없었으나, 다음에 다시 꼭 방문 하고 마실겁니다.

Til next time~

다음에 또 봐요!!!

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